21 ember, akik annyira drasztikusan megváltoztak, hogy mára teljesen más emberek lettek

Ahogy telik-múlik az idő,  az emberek változnak.  Vannak, akiknek nem tesznek túl jót az évek: meghíznak, nem figyelnek oda magukra, előnytelenül öregednek meg. Akadnak viszont olyanok is, akik megunva azt a látványt, ami a tükörben fogadja őket minden reggel, illetve azt, hogy már szinte rá sem mernek állni a mérlegre, és egyik nap úgy keltek fel, hogy ideje gyökeresen változtatni a szokásaikon. Van, aki a felesleges kilóktól szabadult meg, másnak az volt a célja, hogy testesedjen, vagy egy jó frizurával, egészséges táplálkozással és ápoltabb megjelenésével lepte meg rég nem látott ismerőseit. Legyenek ők a bizonyíték arra, hogy sosem késő változtatni, és ha elfogytak a kifogások, bárki képes arra, hogy sok munkával és kitartással újjászülessen!


 

Ő pedig 63 kg-mal lett könnyebb .

Hét év őrült különbségekre képes.

15 és 19 évesen.

“Hogy mit értem el 3 év alatt? Megszabadultam 40 kilótól.”

Ilyen hatása van annak, ha elkezdesz jó minőségű naptejet használni.

“Imádom, hogy sikerült megváltoznom.”

Ugyanaz a szék, 3 évvel később. A különbség? 160 kilogramm.

18 évesen elkezdtem konditerembe járni, hogy jobban nézzek ki. Most 20 vagyok, és úgy néz ki, hogy az arcom is megváltozott a sok edzéstől.

 

“Mindig is azt hittem, hogy kerek arcom van.”

 

12 és 24 évesen. Még a saját családom sem ismer meg, annyit változtam.

“Ez a régi rövidnadrágom.”

“10 évesen úgy néztem ki, mint egy rocker kisfiú, 30 éves koromra egy kevésbé kínos felnőtt lettem. Köszönöm a fogszabályozónak, és annak a ténynek, hogy már nem az anyukám a stylistom! Igen, mindig is kislány voltam. Csak anyukámnak elfelejtettek erről szólni.”

Annak ellenére, hogy bizonyos szögben lefotózva az orrom még mindig képes elrontani a képeket, azt hiszem, elég jól sikerült a kamaszkorom.

3 hónap alatt 16 kilót fogytam. Három hónap alatt! Még 20 hátravan.

23 és 27 évesen – ez történik akkor, ha sikeresen megbirkózol a depresszióddal.

Szólj hozzá!