18 ember, aki megosztott egy szeletet a boldogságából a nagyvilággal

A boldogság mindenki számára mást jelent. Egy biztos: a legjobb dolgok rendszerint tényleg ingyen vannak, és amikor a sokáig emlékezni fogunk, nem méregdrága tárgyak, hanem élmények, valóban megélt pillanatok. Közös főzés a lányoddal, megtalálni az igaz társadat, vagy a napok óta eltűnt cicádat – ezek azok a dolgok, amelyektől hevesebben ver a szívünk és boldogságot csempésznek a mindennapjainkba. A következő fotókon látható embereket nem ismerheted – mégis együtt tudsz örülni velük, hiszen az arcukra van írva, mennyire boldogok, és milyen sokat jelent számukra a megörökített csodapillanat!


A kutyám elvesztette a kölykeit, depressziós lett, nem mozdult az ágyából és nem volt hajlandó enni. Aztán egy nap…befogadta ezt a cicát.

Minden szabadidőmet a kislányommal töltöm. Ez volt az első halloween, amit nélküle kellett töltenem a munka miatt. A nagyszüleinél volt idén, akik beöltöztek jelmezbe és elküldték ezt a fotót, amíg én dolgoztam.

Fogtam a cicáimat és 3000 kilométert vezettem, hogy megszabaduljak a három éves, toxikus párkapcsolatomtól. Úgy érzem, végre megint kapok levegőt.

A párommal úgy terveztük, hogy egy fajtiszta kutyát veszünk magunknak. Aztán amikor mégis elmentünk egy menhelyre, megláttuk ezt a kutyust. Mint kiderült, ott született, ahol a nászutunkat töltöttük.

Nem esküvői fotó, nem is eljegyzési, de nem is azt jelentjük épp be, hogy gyermeket várunk. Egyszerűen csak szeretjük egymást és bolondozunk!

A kislányom nagyon büszke volt rá, hogy együtt sütöttünk pitét!

Boldog vagyok, mert sosem gondoltam volna, hogy lehetek ennyire boldog az életben. 10 hónapja józan vagyok, megházasodtam, egy olyan munkahelyem van amit imádok és még ez a kis szűrös gazfickó is itt van velem!

8 évvel ezelőtt megkértem a kedvesem kezét. Aznap kapta apukám az első adag kemoterápiáját. A következő születésnapját már nem érte meg, de az esküvőnkön ott volt.

2 éve szerelmes vagyok ebbe a lányba. Előző hónapban a városomba költözött, és egyikünk sem élt kapcsolatban. Tegnap mondtuk el a nagyvilágnak, hogy együtt vagyunk!

A cicám, aki már majdnem egy hónapja eltűnt, tegnap váratlanul megjelent a hátsó ajtónknál. Meg sem próbálom elmondani, mennyire sírok örömömben!

Négy év terméketlenség után, most 28 hetes terhes vagyok. A kutyánk állandóan a pocakomra hajtja a fejét, szerintem hallja a kisbaba szívverését.

Anyukám mindig is szeretett volna elmenni Memphisbe. Végre tudtam szabit kivenni, hogy elvihessem őt és teljesítsem az álmát!

Nem szeretem a tortákat, csak a pitét. A nejem ezt nagyon jól tudja. A gyermekünket várja, nagyon könnyen elfárad, de az egész éjszakát azzal töltötte, hogy megsüsse a születésnapi pitémet!

Holnap két és fél órát fogok vezetni, hogy örökbe fogadhassam ezt az édes kis pofát, és elkezdhessük együtt a közös új életünket!

Tegnap titokban összeházasodtunk! Páran ezt nehezményezik még a családból, de ennél boldogabb még nem voltam.

A nejem császármetszése előtt az altatóorvos felajánlotta, hogy készít néhány képet a mobilommal. Ezt a gyöngyszemet néhány másodperccel azután lőtték, hogy megszületett a gyerekünk.

A nővérem otthagyta a megerőltető munkákát, hogy Párizsban cukrász legyen. Olyan büszke vagyok rá!

Szólj hozzá!