17 fotó, ami egy pillanatra megállítja a szívedet, aztán újraindítja


Minden egyes fotó, amelyet ebbe a válogatásba összegyűjtöttünk, erős és mély érzelmeket vált ki belőlünk. Mindegyik fénykép egy külön történet, egy teljes élet van bennük és a leírásukkal együtt biztosan nyomot hagynak benned is. Az érzelmek teljes tárházát vonultatják fel és megmutatják, hogy az élet tele van örömmel, fájdalommal, szeretettel – ezek azok az erők, amelyektől emberek vagyunk.

Az orvosok megtiltották ennek a 102 éves idős asszonynak, hogy elrepüljön az unokája esküvőjére, szóval a lány meglepte őt, és elutazott hozzá, az esküvői ruhájában. Ez volt az utolsó alkalom, hogy találkoztak.

A pincér a pihenőidejében leült ehhez az idős úrhoz aki egyedül evett, hogy meghallgassa a történeteit.

Amikor nyolc éves voltam, találtam egy négylevelű lóherét, és odaadtam az édesapámnak, hogy szerencsét hozzon neki. Miután apukám örökre itt hagyott minket, rájöttem, hogy húsz éven át megtartotta a lóherét a pénztárcájában.

A nejemmel és a kisbabánkkal beültünk egy étterembe, de nem tudta abbahagyni a sírást. Éppen szégyenkezve elkezdtünk pakolni, hogy hazamenjünk, amikor a mellettünk lévő asztalnál ülő pár felajánlotta, hogy felveszik a kisfiunkat, hogy kicsit élvezhessük kettesben ezt az estét. Az egész estét végigaludta ennek a kedves idegennek a vállán!

Ma jöttem rá a Facebook segítségével, hogy az éjszakai biztonsági őrünk zoknikat és kesztyűket köt a helyi kórház koraszülöttjei számára.

Ez a gyógyíthatatlan beteg lány úgy döntött, abbahagyja a kezelést és hozzámegy a férfihez, akit szeret, és utolsó idejét úgy tölti, ahogyan szeretné.

Lengyel nagypapám a második világháború előtt és után. A két kép között hét év telt el. A szemei beszédesebbek, mint bármilyen történelmi tankönyv.

Egy család autóbalesetet szenvedett, az anyukát épp vizsgálták, a kislány pedig nagyon félt és sírt. A tűzoltók találtak egy körömlakkot az autóban, és felajánlották a lánynak, hogy kifestheti a körmeiket, hogy megnyugtassák.

Egy jobb kar nélkül született nő beöltözött Disney hercegnőnek és elkészítette ezt a képet, hogy motiváljon egy kislányt, aki szintén fél karral született.

A munkatársammal kiabált egy vásárló, később a kislánya ezt a bocsánatkérő ajándékot adta oda neki, amiért az anyukája veszekedett vele.

Egy orosz gyermekfodrász ingyen hajvágást biztosít sérült gyermekeknek és árváknak.

Miután egy épület összedőlt Brazíliában, ez a srác elküldte ezt a szelfit a családjának, hogy biztosítsa őket arról, hogy jól van. Sikeresen kimentették a romok alól.

Az anyuka elvitte a fiát egy menhelyre, hogy válasszon magának egy tetszőleges állatot. Ezt a túlsúlyos, idős, félénk cicát választotta. Azonnal felmászott a fiú karjaiba, és azóta elválaszthatatlanok.

A 11 éves kisöcsém elkezdett koreaiul tanulni, hogy beszélgetni tudjon az új osztálytársnőjével, aki csak koreaiul beszél.

Egy nő sérült pillangókat ment meg: miután pótolta a szárnyaikat, újra repülni tudnak.

Az első alkalom, hogy találkoztak.

Nagymama és unokája

Köszönöm, hogy megnézted ezt az összeállítást. Ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel is!

Szólj hozzá!